Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Let op!

Icon

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de PHP Classes geschiedt de communicatie direct vanuit de client-applicatie naar de AFAS Profit Webservices, en wordt dus geen gebruik gemaakt van het ProfitConnect platform!

 

Voor de programmeertaal PHP (5.4+) beschikt iPublications over een actief onderhouden (OO, tot PHP 7.0.3 getest) set PHP Classes. De PHP Class is Autoloadable, voorzien van inline documentatie en sample-files. De PHP Class van iPublications voor de AFAS Profit Webservices zijn standaard geschikt voor zowel On Premise installaties en AFAS Online (de class kan omgaan met de voor AFAS Online vereiste NTLM autorisatie).

Wanneer er zich een fout voordoet in de communicatie met AFAS Profit wordt netjes een Exception 'gegooid', waar meer details over de fout in aanwezig zijn.

Icon

De PHP5 classes van iPublications maken de communicatie met AFAS Profit een stuk eenvoudiger; slechts enkele regels code zijn vereist om de resultaten van een GetConnector als object te ontvangen, of een Update XML Object te verzenden naar de AFAS Connectoren.

Open Source! Enjoy :)